CODE OF CONDUCT

Optimin Code of Conduct

Optimin Code of Conduct on ladattavissa yllä olevasta linkistä. Code of Conduct käsittelee sukupuoleen, seksuaalisuuteen, ikään, uskontoon ja etnisyyteen kohdistuvaa häirintää, sekä seksuaalista häirintää.

Tapausten ilmoituksissa käytetään pääasiallisesti tätä kanavaa, jonka kautta voi luottamuksellisesti ja anonyymisti ilmoittaa huomatusta tai koetusta häirinnästä. Lomakkeelle tulevat ilmoitukset käsitellään häirintäyhdyshenkilöiden toimesta eivätkä muut hallituksen jäsenet pääse sen sisällä olevaan informaatioon käsiksi. Tapauksesta voi ilmoittaa myös suoraan Optimin häirintäyhdyshenkilöille, Timi Huotarille tai Miina Taimistolle. Heidän yhteystietonsa ovat alla.

Huomioitavaa on, että anonyymien ilmoitusten tapauksissa tapahtumien kulun puolueeton ja tasapuolinen selvittäminen vaikeutuu, sillä molempien osapuolten oikeusturvaa tulee suojella. Tämän vuoksi yksittäiseen anonyymiin ilmoitukseen voi toimielimen olla haastavaa reagoida. Kuitenkin anonyymeja ilmoituksia tullessa useita samaan asiaan liittyen, on tapaus helpompaa ottaa käsittelyyn.

Häirintäyhdyshenkilöt 2024

Timi Huotari
0400150210
vpj@optimiry.fi
kopo@optimiry.fi

Miina Taimisto
0451396092
liikunta@optimiry.fi
Voit ilmoittaa häirinnästä alla olevalla lomakkeella

[contact-form-7 id=”2924″ title=”Yhteydenottolomake 2″]