Slide
OPTIMIN SIJOITUSKERHO
SIJOITUSKLUBI
Optimin Sijoitusklubi on perustettu kaikkien sijoittamisesta kiinnostuneiden Optimilaisten yhdistämiseen, sekä sijoitustietojen jakamiseen ja kartuttamiseen.

Optimin sijoitusklubin tarkoituksena on jakaa sijoittamisen ja kansankapitalismin ilosanomaa yli ainejärjestörajojen. 2016 perustetun klubimme tavoite on edistää jäsenistömme talousosaamista, innostaa sijoittamisen aloittamiseen sekä saattaa yhteen taloudesta ja sijoittamisesta kiinnostuneet Optimilaiset. Pyrimme vuosittain järjestämään jäsenistöllemme sijoitusaiheisia tapahtumia yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tapahtumat mahdollistavat ajankohtaisista aiheista keskustelemisen ja uuden tiedon oppimisen. Klubin kautta jäsenemme saavat uusia näkökulmia ja vertaistukea sijoitusuran alussa ja aikana, varallisuuden määrästä riippumatta.

Sijoitusklubin tapaamisiin ovat tervetulleita kaikki kauppatieteen opiskelijat ikään tai sijoituskokemukseen katsomatta. Järjestämme myös joitain poikkitieteellisiä tapahtumia ja jos ainejärjestösi on kiinnostunut yhteistyöstä, kannattaa olla yhteydessä klubin vetäjiin. Vuoden 2024 klubin vetäjät ovat Roope Salminen, Kaija Kinnunen, Konsta Urhonen, Jemina Dahlberg ja Jaso Kuokka.
Järjestettävät tapahtumat ovat vaihtelevia, ja sisältävät mm. yritysvierailuja, kilpailuja ja matalan kynnyksen yhdessäoloa. Otamme mielellämme vastaan myös tapahtuma- ja yhteistyöehdotuksia. Klubin tapahtumista löydät lisätietoa Optimin sijoitusklubin Facebook -ryhmästä. Tule siis rohkeasti mukaan!

Slide
KLUBIN YHTEISTYÖKUMPPANIT
Lue lisää yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista Optimin sijoitusklubin Facebook -sivuilta
Pohjois-Karjalan osuuspankki
Suomen ekonomit

 

 

Yhteydenotot

Sähköpostilla sijoitusklubi@optimiry.fi