Pääyhteistyökumppanit

Broman Groupin juuret ulottuvat vuoteen 1965, jolloin kauppaneuvos Väinö H. Broman perusti Joensuuhun autoja ja varaosia myyvän liikkeen. Tänä päivänä määrätietoisesti kasvanut yritys käsittää kaksi vahvaa, valtakunnallisesti toimivaa kauppaketjua, jotka toimivat kaikkiaan 29 paikkakunnalla ja työllistävät yli 1500 ammattilaista.

Vaikka yhtiön toiminta on kasvanut yksittäisestä myyntiliikkeestä yli 300 miljoonan liikevaihtoa pyörittäväksi konserniksi, tehdään päätökset Broman Groupissa edelleen perheen kesken. Yksimielisesti. Näin kaikki ovat aidosti sitoutuneita jokaiseen päätökseen ja valmiita tekemään pitkäjänteisesti töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, lakiasioiden ja yritysjärjestelyiden asiantuntija ja liikkeenjohdon konsultti. Heidän näkemyksensä ja korkealaatuiset palvelunsa vahvistavat luottamusta pääomamarkkinoiden ja talouden toimintaan kaikkialla maailmassa.

EY kasvattaa huippuosaajia, joiden yhteistyöllä he lunastavat lupauksensa ja rakentavat parempaa työ- ja liike-elämää sekä toimivampaa maailmaa asiakkaille, omalle henkilöstölle ja yhteisöille, joissa he toimivat.

Viihdemaailma Ilona valloittaa monipuolisella tarjonnallaan iloiset karjalaiset. Ilona sijaitsee keskustan kävelykadun parhaalla paikalla aivan Joensuun sydämessä. Live club tarjoaa korkeatasoiset puitteet ja maamme ykkösrivin orkesterit, kun taas Karaokebaarissa illan tähtiartistiksi voit nousta juuri sinä.

Ilonan katon alta löytyy myös kansainvälisiä tuulia puhkuva pubifiiliksen omaava yökerho London, sekä parhaat juomasekoitukset tarjoava Saana.

Joensuun Tilintarkastus Oy, tuttavallisemmin JTT, on vuonna 1988 perustettu pohjoiskarjalalainen tilintarkastusyhtiö. JTT on käytännönläheinen tilintarkastusyhteisö, joka on yksi tunnetuimpia tilintarkastajia paikallisesti. JTT hoitaa pääasiassa pienten ja keskisuurten yritysten tilintarkastuksia sekä erilaisten yhdistysten, säätiöiden ja osuuskuntien tilintarkastuksia.

Kekäle on Joensuussa vuonna 1957 perustettu perheyritys, joka tarjoaa laajan valikoiman huippubrändejä, kuten Gant, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Tiger Of Sweden & Ted Baker. Pitkän menestykkään tarinan takana on vankka arvopohja. Kekäleellä uskotaan, että tyyli lähtee sinusta ja he ottavat tehtäväkseen auttaa sinut löytämään laadukkaan pukeutumiseen ilon.

Kekäleen menestys on rakennettu karjalaista kauppahenkeä kunnioittaen – tehden töitä menestyksen eteen. Tänä päivänä Kekäleellä on myymälöitä kahdeksalla paikkakunnalla ja verkkokauppa. Seuraavan myymälän avaamista juhlitaan maaliskuussa kauppakeskus Jumbossa.

Tervemenoa ostoksille Kauppakadun kulmaan!

ABLOY on luottamuksen tunnusmerkki. Se on edelläkävijä edistyneissä lukitus- ja kulunhallintajärjestelmissä ympäri maailman ja toimittaa laaturatkaisuja nykyaikaisesta tehtaasta ja päätoimipaikasta Joensuusta, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. 700 huippuammattilaista Suomessa ja toiset 240 ulkomailla vaalivat Abloyn kulttuuria, jossa laatu, kestävä kehitys ja innovaatio ovat aina etusijalla.

Abloy tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia – aina teknisestä suunnittelusta ohjelmistokehitykseen. Siellä viihtyvät osaajat, joilla on taitoa, päättäväisyyttä ja halua luoda turvallisempaa ja luottamuksellisempaa tulevaisuutta. Asiantuntevasta ja täsmällisestä palvelusta vastaa maailmanlaajuinen 90 maata kattava jakeluverkosto. Suomessa asiakkaita palvelee 150 ABLOY-valtuutettua lukkoliikettä.

Abloyn toiminnan ja kehitystyön tukena on maailmanlaajuinen verkosto, ASSA ABLOY -konserni – maailman johtava kulkuratkaisujen toimittaja.