33637860936_c849aa5337_k
OPTIMIN TOIMINTAA MAHDOLLISTAMASSA
PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT
logo_tummalila_digi-2-1-e1632074604758

JTT on vuonna 1988 perustettu pohjoiskarjalainen yhtiö. Emme ole ainoastaan tilintarkastusyhteisö vaan monipuolinen talouden asiantuntijapalveluiden talo. Tarjoamme laaja-alaisia ja laadukkaita tilintarkastuspalveluita omilla kasvoillamme. Lisäksi toimimme neuvonantajana kaikenkokoisissa yritysjärjestelyissä.

Slide
Broman Groupin juuret ulottuvat vuoteen 1965, jolloin kauppaneuvos Väinö H. Broman perusti Joensuuhun autoja ja varaosia myyvän liikkeen. Tänä päivänä määrätietoisesti kasvanut yritys käsittää kaksi vahvaa, valtakunnallisesti toimivaa kauppaketjua, jotka toimivat kaikkiaan 29 paikkakunnalla ja työllistävät yli 1500 ammattilaista.

Vaikka yhtiön toiminta on kasvanut yksittäisestä myyntiliikkeestä yli 300 miljoonan liikevaihtoa pyörittäväksi konserniksi, tehdään päätökset Broman Groupissa edelleen perheen kesken. Yksimielisesti. Näin kaikki ovat aidosti sitoutuneita jokaiseen päätökseen ja valmiita tekemään pitkäjänteisesti töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
Slide
OPTIMIN SIJOITUSKERHO
Slide
Viihdemaailma Ilona valloittaa monipuolisella tarjonnallaan iloiset karjalaiset. Ilona sijaitsee keskustan kävelykadun parhaalla paikalla aivan Joensuun sydämessä. Live club tarjoaa korkeatasoiset puitteet ja maamme ykkösrivin orkesterit, kun taas Karaokebaarissa illan tähtiartistiksi voit nousta juuri sinä.

Ilonan katon alta löytyy myös kansainvälisiä tuulia puhkuva pubifiiliksen omaava yökerho London, sekä parhaat juomasekoitukset tarjoava Saana.
Slide
OPTIMIN SIJOITUSKERHO
OPTIMIN SIJOITUSKERHO
OPTIMIN SIJOITUSKERHO
OPTIMIN SIJOITUSKERHO

ABLOY on luottamuksen tunnusmerkki. Se on edelläkävijä edistyneissä lukitus- ja kulunhallintajärjestelmissä ympäri maailman ja toimittaa laaturatkaisuja nykyaikaisesta tehtaasta ja päätoimipaikasta Joensuusta, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. 700 huippuammattilaista Suomessa ja toiset 240 ulkomailla vaalivat Abloyn kulttuuria, jossa laatu, kestävä kehitys ja innovaatio ovat aina etusijalla.

Abloy tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia – aina teknisestä suunnittelusta ohjelmistokehitykseen. Siellä viihtyvät osaajat, joilla on taitoa, päättäväisyyttä ja halua luoda turvallisempaa ja luottamuksellisempaa tulevaisuutta. Asiantuntevasta ja täsmällisestä palvelusta vastaa maailmanlaajuinen 90 maata kattava jakeluverkosto. Suomessa asiakkaita palvelee 150 ABLOY-valtuutettua lukkoliikettä.

Abloyn toiminnan ja kehitystyön tukena on maailmanlaajuinen verkosto, ASSA ABLOY -konserni – maailman johtava kulkuratkaisujen toimittaja.

33637860936_c849aa5337_k

EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, lakiasioiden ja yritysjärjestelyiden asiantuntija ja liikkeenjohdon konsultti. Heidän näkemyksensä ja korkealaatuiset palvelunsa vahvistavat luottamusta pääomamarkkinoiden ja talouden toimintaan kaikkialla maailmassa.

EY kasvattaa huippuosaajia, joiden yhteistyöllä he lunastavat lupauksensa ja rakentavat parempaa työ- ja liike-elämää sekä toimivampaa maailmaa asiakkaille, omalle henkilöstölle ja yhteisöille, joissa he toimivat.

Slide
OPTIMIN SIJOITUSKERHO