37383399176_6a4439dd96_6k
OPTIMI RY
ALUMNIT
Optimille perustettiin oma alumnitoimikunta vuoden 2021 alussa. Toimikunnan tehtävänä on aktivoida alumnitoimintaa järjestämällä tapahtumia sekä tuottaa mielenkiintoista sisältöä alumnien LinkedIn-ryhmään.

Optimin alumnitoiminta käynnistyi syksyllä 2014 vastavalmistuneiden onnittelutilaisuuden ja alumni-illallisen yhteydessä. Alumnitoiminnan tarkoituksena on saattaa yhteen Itä-Suomen yliopistossa, Joensuun kampuksella opiskelleet ja opiskelevat esimerkiksi mentoritoiminnan, työharjoittelujaksojen sekä opinnäytetöiden avulla.

Jäsenenä tarjoat arvokasta tietoa sekä verkostoimismahdollisuuksia Optimilaisille sekä mahdollisuuden osallistua vapaa-ajan toimintaan ja tapahtumiin. Toiminta on erinomainen väylä myös alumnin verkostoitumiselle, sillä jäsenistö koostuu kauppatieteiden laitokselta valmistuneista opiskelijoista.

Liittymällä mukaan tuet Optimin ainejärjestön toimintaa sekä pääset mukaan kasvavaan yhteisöömme ja laajentamaan ammatillista verkostoasi. Lue lisää ja liity mukaan kauppatieteiden alumneihin sekä tiedotuslistalle alla olevasta linkistä.

Toimikunta koostuu viidestä aktiivisesta alumnistamme: Jere Lehtosaari, Johannes Lasaroff, Marianne Kuusijärvi, Mira Tahvanainen sekä Risto Salminen. Jos sinua kiinnostaa alumnitoiminnan kehittäminen otathan yhteyttä: vpj@optimiry.fi

Slide
ALUMNIEN KANAVAT
Valmistunut - liity osaksi ammattilaisten verkostoa
Alumnien linkedin -ryhmä

Liity mukaan Joensuusta valmistuneiden kauppatieteiden maisterien LinkedIn -ryhmään. Ryhmän avulla voit verkostoitua ja kuulla lisää verkoston tapahtumista.

Laitoksen verkosto

Kauppatieteiden laitos ylläpitää myös alumniverkostoa, järjestäen heille tapahtumia, mentorointia ja verkostoitumismahdollisuuksia. Liity mukaan!

OPTIMI – OSANA ELÄMÄÄSI MYÖS TULEVAISUUDESSA