Slide
HALLITUS

Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen kauppatieteiden opiskelijat, Optimi ry perustettiin vuonna 2002. Optimin hallitus edustaa koko ainejärjestön jäsenistöä päätöksenteossa sekä erilaisissa sidosryhmien tilaisuuksissa, kuten muiden ainejärjestöjen vuosijuhlilla. Optimin tarkoituksena on toimia Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen kauppatieteiden opiskelijoiden etu- ja yhteistyöjärjestönä. 

Hallituksen toimintaan kuuluvat viikoittaiset iltakoulut ja hallituksen kokoukset, joissa keskustellaan ja päätetään Optimin toiminnasta ja tapahtumista. Hallituslaiset edustavat Optimia myös omissa tapahtumissa ja erilaisissa tilaisuuksissa, kuten muiden ainejärjestöjen vuosijuhlilla ja muissa yhteistyötapahtumissa. 

Hallituksen tehtävänä on kuunnella jäsenistön toiveita ja tarpeita, sekä kehittää ja viedä Optimin toimintaa eteenpäin. Lisäksi hallitustoimintaan kuuluu myös jo syntyneiden perinteiden säilyttäminen ja vaaliminen toiminnassa. Hallituksen toiminnassa tukena toimivat muun muassa edelliset hallitukset, hallitusalumnit ja toiminnantarkastajat.