Slide
OPTIMIN SIJOITUSKERHO
SIJOITUSKLUBI
Optimin Sijoitusklubi on perustettu kaikkien sijoittamisesta kiinnostuneiden UEF:laisten yhdistämiseen, sekä sijoitustietojen jakamiseen ja kartuttamiseen.

Optimin sijoitusklubin tarkoituksena on jakaa sijoittamisen ja kansankapitalismin ilosanomaa yli ainejärjestörajojen. 2016 perustetun klubimme tavoite on edistää jäsenistömme talousosaamista, innostaa sijoittamisen aloittamiseen sekä saattaa yhteen taloudesta ja sijoittamisesta kiinnostuneet Optimilaiset. Pyrimme vuosittain järjestämään jäsenistöllemme sijoitusaiheisia tapahtumia yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tapahtumat mahdollistavat ajankohtaisista aiheista keskustelemisen ja uuden tiedon oppimisen. Klubin kautta jäsenemme saavat uusia näkökulmia ja vertaistukea sijoitusuran alussa ja aikana, varallisuuden määrästä riippumatta.

Sijoitusklubin tapaamisiin ovat tervetulleita kaikki kauppatieteen opiskelijat ikään tai sijoituskokemukseen katsomatta. Järjestämme myös joitain poikkitieteellisiä tapahtumia ja jos ainejärjestösi on kiinnostunut yhteistyöstä, kannattaa olla yhteydessä johonkin klubin vetäjistä. Järjestettävät tapahtumat ovat vaihtelevia, ja sisältävät mm. yritysvierailuja, kilpailuja ja matalan kynnyksen yhdessäoloa. Otamme mielellämme vastaan myös tapahtuma- ja yhteistyöehdotuksia. Klubin tapahtumista löydät lisätietoa Optimin sijoitusklubin Facebook -ryhmästä. Tule siis rohkeasti mukaan!

Slide
KLUBIN YHTEISTYÖKUMPPANIT
Lue lisää yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista Optimin sijoitusklubin Facebook -sivuilta
Pohjois-Karjalan osuuspankki
Suomen ekonomit

Klubin yhteyshenkilöt

Eino Könönen, Tino Laitinen, Pyry Sarkomaa & Niko Niemenoja

Yhteydenotot

Eino Könönen/ 045 1261999/ einokon@uef.fi

Tino Laitinen/ 040 7506277/ tinolai@uef.fi

Pyry Sarkomaa/ 040 0664362/ psarkoma@uef.fi

Niko Niemenoja/ 050 4040199/ nikoniem@uef.fi