TIIMIT 2024

Yrityssuhdetiimi

Tapahtumatiimi

Yrityssuhdetiimi toimii yrityssuhdevastaavien johdolla linkkinä Optimin ja yritysten välillä. Tavoitteena on rakentaa molempia osapuolia hyödyntävää yhteistyötä sekä jo valmiiden yhteistyökumppaneiden että uusien organisaatioiden kanssa.

Yrityssuhdetiimissä suunnitellaan erilaisia projekteja käytännönläheisesti sekä monipuolisesti. Tiimin tehtävä on mahdollistaa optimilaisille väyliä eri organisaatioihin, sekä tuoda optimilaisten osaaminen sen yhteistyökumppaneiden käyttöön. Tiimiläiset tutustuvat yritysten edustajiin ja luovat tärkeitä henkilökohtaisia suhteita eri toimijoihin. Yksi näkyvimmistä vastuualueista on muun muassa Susirajaforumin järjestäminen. Jatkuva yhteistyö ja sen kehittäminen eri organisaatioiden kanssa tulee kuitenkin olemaan tärkein osa yrityssuhdetiimin vuotta.

yrityssuhde@optimiry.fi.

Yrityssuhdetiimi 2024:
Roope Salminen (yrityssuhdevastaava), Konsta Urhonen (yrityssuhdevastaava), Markus Paukku, Daniela Eklund ja Juuso Anttila

Tapahtumatiimi toimii tapahtumavastaavan rinnalla suunnitellen ja toteuttaen Optimin erilaisia tapahtumia, kuten Joensuun Haalaribileet, Joensuu Beer Pong Tournamentin ja vappuviikon ohjelman.

Tapahtumatiimiläisenä saa hienoja kokemuksia ja uusia kavereita. Tiimi tarjoaa erinomaisia verkostoitumismahdollisuuksia, sillä osa tapahtumista järjestetään yhteistyössä toisten ainejärjestöjen sekä paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Tiimissä opitaan hahmottamaan ja hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia, sekä ideoimaan ja järjestämään tapahtumia laidasta laitaan. Tapahtumatiimi on loistava tapa päästä mukaan Optimin toimintaan ja lisäksi tiimi toimii hyvänä ponnahduslautana hallitustyöskentelyyn. 

tapahtuma@optimiry.fi.

Tapahtumatiimi 2024:
Linus Sola (tapahtumavastaava), Lotta Laiho, Netta-Noora Lappalainen, Jenni Hurskainen ja Amanda Kauppi

NESU-tiimi

Juhlatiimi

cropped-Optimilogo2.png

NESU, eli Nordiska Ekonomie Studerandes Union, tuo kaikki Pohjoismaiden kylterit ja ekonomit yhteen muun muassa sitsien ja konferenssien myötä. NESU siis tarjoaa jäsenilleen erinomaisen mahdollisuuden tutustua kylteriopiskelijoihin kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Puolivuosittain järjestettävät konferenssit eri NESU-kaupungeissa tutustuttavat sinut paikalliseen liike-elämään ja auttavat sinua luomaan tärkeitä verkostoja ympäri Pohjoismaita.

nesu@optimiry.fi

NESU-tiimi 2024:
Polina Korte (NESU-vastaava), Roni Nordström, Loviisa Löytynoja, Kaijareeta Kinnunen, Riri Shimer, Tuomas Välimäki ja Niko Hytönen

Juhlatiimissä suunnitellaan ja järjestetään Optimin vuoden suurinta ja näyttävintä juhlaa. Vuosijuhlilla juhlistamme rakasta ainejärjestöämme sen ansaitsemalla tavalla loisteliaan iltapukujuhlan merkeissä. Tässä tiimissä saa käyttää koko luovan potentiaalinsa ja nähdä konkreettisesti oman kädenjälkensä lopputuloksessa. Tiimin toiminta tapahtuu pääasiallisesti ennen vuosijuhlia, joten myös tiimiläiset pääsevät nauttimaan juhlista muiden vieraiden tavoin. Vuosijuhlien lisäksi juhlatiimi järjestää myös syksyn suuren ja tyylikkään cocktailtilaisuuden.

juhla@optimiry.fi

Juhlatiimi 2024:
Ella Jongsma (juhlavastaava), Aada Oinonen, Jenna Hassinen, Marleena Sutinen ja Oona Kanniainen

Liikunta- ja kulttuuritiimi

Lehtitiimi

Optimilaisten hyvinvointi on tärkeätä ainejärjestössämme. Tässä suuressa roolissa ovat opiskelijoiden vapaa-ajan mahdollisuudet. Liikunta- ja kulttuuritiimissä pääset mahdollistamaan matalan kynnyksen tapahtumia niin liikunnan kuin kulttuurin nojalla optimilaisille.

Tiimin tarkoituksena on innostaa optimilaisia matalalla kynnyksellä liikunnan sekä kulttuurin pariin. Tiimi järjestää monipuolisia liikuntatapahtumia ja mahdollisuuksia eri lajien kokeilemiseen. Kulttuurin osalta tarjoamme optimilaisille uusia kokemuksia ja elämyksiä yhteisten kulttuuritapahtumien muodossa. Mahdollistamalla erilaisia liikunta- ja kulttuurikokemuksia, pyrimme auttamaan optimilaisten jaksamista ja hyvinvointia opiskeluiden ohella.

 liikunta@optimiry.fi

Liikunta- ja kulttuuritiimi 2024:
Miina Taimisto (Liikunta- ja kulttuurivastaava), Antti-Veikka Vetri ja Tomi Itänen

Lehtitiimi toimii päätoimittajan apuna Optimin oman lehden Osavuosikatsauksen suunnittelussa ja toteutuksessa. ”Osari” ilmestyy neljä kertaa vuodessa, kahdesti keväällä ja kahdesti syksyllä, joten lehtitiimin toimintakausi on koko vuosi.

Lehtitiimiläisenä pääset käyttämään luovuuttasi ja ideoimaan yhdessä kiinnostavaa sisältöä optimilaisille, ja saat arvokasta kokemusta kirjoittamisesta ja visuaalisuudesta.

osavuosikatsaus@optimiry.fi

Lehtitiimi 2024:
Maria Ala-Tainio (päätoimittaja), Kerttu Juntunen ja Auli Korhonen

Viestintätiimi

Taloustiimi

 

 Optimin viestintätiimi on mukana luomassa Optimin sisäistä sekä ulkoista viestintää. Tiimin tehtävänä on tuottaa sisältöä Optimin sosiaalisen median kanaviin ja luoda graafista materiaalia tapahtumiin.

Meitä voit myös nähdä tapahtumissa kuvaamassa, joten tule nykäisemään hihasta, jos haluat kuvaan. Viestintätiimiläisenä saat monipuolista kokemusta viestinnästä sekä visuaalisen sisällön tuottamisesta. 

viestinta@optimiry.fi

 

Viestintätiimi 2024:                                                             Laura Yli-Kojola (viestintävastaava), Kerttu Juntunen, Saara Hodju ja Antti Parkkonen

 

Taloustiimi on talousvastaavan ja talousapulaisen muodostama tiimi, joka nimensä mukaisesti huolehtii ainejärjestömme taloudesta. Tiimi toimii pääasiassa niin sanotusti kulissien takaa, ja pääosin hoidettavat asiat ovat jäsenistöllemme näkymättömiä. 

Tiimi hoitaa paljon juoksevia asioita, kuten laskujen maksua sekä lähetystä, kulukorvausten sekä kirjanpidon hoitoa. Pidämme huolta ainejärjestömme budjetin ajantasaisuudesta, sekä siinä pysymisestä. Merkittävä vuosittainen hoidettava asia on esimerkiksi tilinpäätöksen muodostaminen. Taloustiimissä pääsee asian ytimeen ja saa hyödyllistä kokemusta sekä taitoa yhdistyksen talouden hoitamisesta. Samalla pääsee myös hyvin mukaan ainejärjestön toimintaan.

talous@optimiry.fi

Taloustiimi 2024:
Jukka Nevalainen (talousvastaava), Eetu Tammio ja Jarkko Siukonen

KV & sihteeritiimi

Sillistiimi

Kv- & sihteeritiimi järjestää kaksi kertaa vuodessa kv-tapahtuman sekä syksyisin perinteisesti ulkomaille sijoittuvan excursion. Tiimiläinen saa pestinsä aikana arvokasta kokemusta kansainvälisyydestä, joka on korvaamatonta työelämässä maailman globalisoituessa. Tiimityöskentelyyn kuuluu myös avustusta sihteerin tehtävissä. Tiimiläinen pääsee muun muassa kehittämään ja päivittämään Optimin nettisivuja sekä auttamaan erilaisissa juoksevissa tehtävissä, jotka takaavat monipuolista kokemusta erilaisista toimista.

sihteeri@optimiry.fi

KV- & sihteeritiimi 2024:
Nina Vänskä (sihteeri & KV-vastaava), Sara Korhonen ja Leo White

Sillistiimin tehtävänä on vuosittain järjestettävän Silliaamiaisen eli ”Silliksen” järjestäminen. Tehtävässä pääset käyttämään luovuuttasi sekä suunnittelemaan projektivastaavan sekä muiden tiimiläisten kanssa mahtavan huipennuksen Optimin edellisenä päivänä juhlittaville vuosijuhlille. Silliaamiainen järjestetään kerran vuodessa maaliskuun loppupuolella, joten sillistiimiläisen tehtävät ja suunnittelutyö ajoittuvat noin tammi-maaliskuun väliselle ajalle. 

projekti@optimiry.fi

Sillistiimi 2024:
Mimmi Ahtiainen (projektivastaava), Arttu Jokela, Loviisa Löytynoja ja Elisa Puustinen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.