Tervetuloa uudet mäyrät!

Tervetuloa ja oikein lämpimät onnittelut opiskelupaikkasi johdosta! Optimin oranssi perhe on valmiina ottamaan sinut vastaan🧡

Optimin mäyrät 2020 -ryhmä Facebookissa on teille uusille opiskelijoille oleellinen tiedonlähde tulevaa syksyä ajatellen, joten seuraattehan aktiivisesti uusia postauksia siellä. Ryhmästä tulet löytämään hyödyllistä infoa liittyen opiskelujen alkuun ja sen sujuvoittamiseen, sekä tuoreimmat tiedot ajankohtaisista tapahtumista. Lisäksi opit jo ennalta tuntemaan tutorisi ja löydät tietenkin myös sinun tulevat vuosikurssilaiset! Suosittelemme ihan ensimmäiseksi tutustumaan ryhmästä piakkoin löytyvään vuoden 2020 mäyräoppaaseen, joka on kattava uuden opiskelijan peruspaketti tulevan ainejärjestönne näkökulmasta.

Kuten olettaa saattaa, on vuosi 2020 sekoittanut pakkaa monelta osin myös opiskelijaelämän osalta. Pyrimme kuitenkin järjestämään teille mäyräviikot normaaliin tapaan ihan kontaktimuodossa, voimassa olevia rajoituksia ja ohjeistuksia noudattaen. Tilanteet tulevat varmasti elämään alkusyksyn aikana, joten painotan vielä, että seuraathan aktiivisesti Optimin mäyrät 2020 -ryhmää niin saadaan aina viimeisin informaatio sujuvasti perille teille kaikille.

Tsempit muuttoihin ja muihin järjestelyihin sekä mukavaa loppukesää sinulle, täällä odotellaan jo innolla syksyä!

Posted in Artikkelit.