Syksyn tapahtumista

Lähestyvä syksy ja Optimin perinteiset mäyräviikkojen tapahtumat kolkuttelevat jo ovella!

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi mahdollisuudet eri tapahtumien järjestämiseen elävät koko ajan. Tällä hetkellä useita tapahtumia ollaan järjestämässä normaalisti, mutta seuraamme koronatilannetta ja mahdollisia rajoituksia sekä toimimme niiden mukaisesti. Pyrimme tiedottamaan tapahtumia koskevista muutoksista pikimmiten, mikäli muutoksia ilmenee.

Tapahtumissa on noudatettava turvallisuusohjeita, ja huolehdittava hyvästä käsihygieniasta. Ethän osallistu tapahtumiin, jos olet palannut vasta ulkomailta tai sinulla on flunssan oireita (tässä tilanteessa on suositeltavaa hakeutua koronatestaukseen). Pidä toisiin osallistujiin turvaväliä ja vältä turhaa kontaktia, kuten kättelyitä tai halaamista.

Saamme paljon kyselyitä tapahtumien järjestämisestä ja toivommekin teiltä kärsivällisyyttä tässä tilanteessa. Pyrimme reagoimaan muuttuviin tilanteisiin ja tiedotamme mahdollisista muutoksista pikimmiten.

Optimin tiedotuslista palaa kesätauolta sunnuntaina 30.8. Päivitämme tiedotuslistan vastaanottajat Suomen Ekonomien jäsenrekisteristä syyskuun ekalla viikolla. Lisäksi tiedotamme Facebookissa ja Instagramissa.

Posted in Artikkelit.