Uudelle opiskelijalle

 • Tervehdys uudelle mäyrälle

 • HEI UUSI MÄYRÄ!

  Ennen kuin jatkat lukemista eteenpäin  niin liity Facebookissa heti ryhmään ”Optimin mäyrät 2017”,  joka toimii tärkeimpänä viestintäkanavanamme koko kesän ja syksyn aikana jo ennen koulun alkua.

  Paljon onnea opiskelupaikasta ja tervetuloa opiskelemaan kauppatieteitä Itä-Suomen yliopistoon Joensuuhun. Olemme Optimi ry, tuleva kauppatieteiden ainejärjestönne Joensuun kampuksella. Optimi on tiivis, yhteisöllinen, sekä aktiivinen ainejärjestö, jonka toimintaan kannattaa liittyä heti opiskeluiden alusta asti. Järjestämme teille uusille opiskelijoille eli mäyrille ensimmäisten viikkojen aikana runsaasti erilaisia opiskelijatapahtumia. Optimin nettisivuilta ja paperisesta mäyräoppaasta löydät kaikki tärkeät tiedot, joita tulet tarvitsemaan opiskelujen alkuvaiheessa. Lisäksi pääset oppaan avulla näkemään ainejärjestömme toimintaa ja saat myös ohjeet, kuinka liittyä Optimin jäseneksi. Suosittelemme erittäin lämpimästi tutustumaan oppaan sisältöön ennen koulun alkua.

 •  

   

 • Mutta kuka on mäyrä?

 • Mäyrä on Optimin ensimmäisen vuoden opiskelija, ”fuksi”, jonka tehtävä on selviytyä ensimmäisen vuoden haasteista ja samalla kasvaa sisään lämpimään ja turvalliseen Optimin perheeseen. Saatat törmätä heti ensimmäisellä viikoilla myös itse Mauri Mäyrään, jonka valvovan silmän alla kuljet läpi ensimmäisten viikkojen. Mauriin kannattaa ehdottomasti tutustua, vaikka onkin hieman hiljainen tapaus. Apunasi tällä matkalla ovat teidän mäyrien ihanat tuutorit, jotka auttavat teitä kaikissa asioissa, niin yliopistoelämässä kuin sen ulkopuolisissa asioissa. Tuutorit ovat koulutettuja vanhemman vuoden opiskelijoita, jotka on koulutettu auttamaan teidät opiskeluiden alkuun.

 • Opiskelujen aloitus

 • Tutoreilta voit kysyä apua aina jos jokin asia askarruttaa, joten ota yhteyttä rohkeasti jo kesän aikana, mikäli sinulle tulee mitään kysyttävää. Tutorit tapaatte ensimmäistä kertaa Ilosaaressa 31.8, jossa kokoonnumme yhdessä mäyrien ja tutoreiden kanssa ennen ensimmäistä päivää yliopistolla.

   

  ENSIMMÄINEN VUOSI YLIOPISTOSSA on ikimuistoinen, jonka tulet muistamaan ikuisesti. Ensimmäisenä vuonna kannattaa ehdottomasti olla aktiivinen ja nauttia niin opiskeluista kuin opiskelijatapahtumista täysin rinnoin. Yliopisto, sekä Optimi järjestävät runsaasti erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, joten valikoimasta löytyy kaikille varmasti mielekästä tekemistä. Lisäksi Joensuu on erittäin aktiivinen ja lämminhenkinen opiskelijakaupunki, joka tulee tarjoamaan teille ainutlaatuisen opiskeluympäristön. Tervetuloa Optimiin ja nähdään viimeistään syyskuussa!

  Ps. Muistathan liittyä Facebookissa ryhmään: OPTIMIN MÄYRÄT 2017, jotta pysyt ajan tasalla ja saat tietoa jo ennen koulun alkua!

 • Optimi lyhyesti

 • -Perustettu vuonna 2002

  -Jäseniä 450

  -Toiminnasta vastaavat hallitus ja tiimit

  -Puheenjohtaja Martin Orola

  -Toimisto sijaitsee Haltia rakennuksessa, tilassa H212. Toimistopäivystys keskiviikkoisin klo 12-13