Avoimet työpaikat

 • Tälle sivulle lisätään Optimi ry:n jäseniä mahdollisesti kiinnostavia avoimia työpaikkoja.

  Haluatko ilmoituksesi sivulle? Ota yhteyttä tiedotus@optimiry.fi

 • Konecranes

  Academic Work etsii asiakkaalleen Konecranesille kahta kokoaikaista Data Analystia työskentelemään asiakastiedonhallinnan tehtävien parissa. Tehtävä on erinomainen mahdollisuus esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle tai vastavalmistuneelle päästä kartuttamaan arvokasta kokemusta arvostetussa kansainvälisessä yrityksessä! Mikäli sinulla on vahva kiinnostus tai aikaisempaa kokemusta Master Datasta sekä hyvät Excel-taidot – saatat olla etsimämme henkilö!”

   

  Työpaikkailmoitus löytyy tästä linkistä:

  https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/data-analyst-tyoskentelemaan-asiakastiedonhallinnan-tehtavien-parissa-konecranesilla/14984739

  Rohde & Schwarz Oy

  Oletko taloushallinnon korkeakouluopiskelija, jolta löytyy jo hieman kokemusta taloushallinnon tehtävien parista? Etsitkö oman alan kesätyötä, missä pääset oppimaan ja haastamaan itseäsi vastuullisissa tehtävissä? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista, sillä haemme taloushallinnon assistenttia asiakasyrityksellemme Rohde & Schwarz Oy:lle Vantaalle.

   

  Työpaikkailmoitus löytyy tästä linkistä:

  https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/taloushallinnon-assistentti-kokoaikaiseen-kesatyohon/14984385

  Taloushallinnon assistentti Aino Health Management Oy:lle

  Tässä roolissa toimit tärkeänä tukena Suomen organisaation toiminnalle. Vastuullasi on erilaisia taloushallinnon tehtäviä kuten osto- ja matkalaskujen, tiliöintien tekemistä sekä konsernitalouteen liittyviä tehtäviä. Tämän lisäksi pääset huolehtimaan toimiston juoksevista asioissa ja avustat käytännön järjestelyissä kuten palaverihuoneiden ja matkojen varaamisessa. Tämä on todellinen hands-on-rooli, jossa pääset tekemään monipuolisia ja erilaisia työtehtäviä sekä myös laajentamaan työnkuvaasi osaamisesi kasvaessa.

   

  Tässä tehtävässä on myös erinomaista kasvupotentiaalia, sillä asiakasyrityksemme on kansainvälistymässä kovaa vauhtia. Tehtävä tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia yrityksen sisällä etenemiseen ja itsensä kehittämiseen. Aino Health Management tarjoaa kehityksesi tueksi innostavan työyhteisön tuen sekä myös haasteita taitojesi kasvattamiseen.

    

  Ilmoitus tehtävästä löytyy täältä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/taloushallinnon-assistentti/14985023