Hallitushaku

 •  

  Näin haet hallitukseen:

  Valitse pesti johon haluat ensisijaisesti hakea. Kokouksessa mahdollista hakea vielä useampaan, jos ei tulisi valituksi.

  Täytä hakemus, jossa esittelet itsesi ja vastaat pestin hakukysymyksiin. Laita liitteeksi myös kuva itsestäsi. Lähetä hakemus hakemasi pestin otsikolla Lotalle osoitteeseen sihteeri@optimiry.fi.

  Toimi nopeasti, nopeus = innokkuus kyseistä pestiä kohtaan!
  Hakemukset julkaistaan Optimin nettisivuilla pesteittäin saapumisjärjestyksessä 24.10.2019 alkaen. Hallitushaku päättyy 10.11.2019, mutta vielä itse syyskokouksessa 18.11.2019 on mahdollista asettua ehdolle.

  Valinnat tehdään Optimin syyskokouksessa.                                                                                         

   

   

  Puheenjohtaja

  Oletko kiinnostunut saamaan johtamiskokemusta ja vastuuta? Osaatko tai haluatko oppia asia- ja ihmisjohtajuutta? Kiinnostaako Optimin kehittäminen ainejärjestönä eteenpäin ja samalla kattavien verkostojen luominen?

  Puheenjohtajana sinun tulee hallita laajoja kokonaisuuksia, olla perillä Optimin kaikista sektoreista, edustaa ainejärjestöämme ulospäin ja tulla toimeen hyvin erilaisten ihmisten kanssa. Tunnet hyvin Optimin toiminnan ja osaat motivoida ihmisiä puhaltamaan yhteen hiileen. Optimin puheenjohtajana pidät yhteyttä lukuisiin sidosryhmiin, organisoit hallituksen toimintaa, johdat ja valmistelet kokouksia sekä luot oman kädenjälkesi ainejärjestöömme.

  Puheenjohtajana työskentelet aktiivisesti myös Optimin taloudenpitoon liittyvissä asioissa yhdessä talousvastaavan kanssa. Sinun vastuullasi on viime kädessä se, että ainejärjestö suorittaa sille annettua tehtävää ja homma toimii.

  Lisätietoja puheenjohtajan pestistä voit kysyä Stellalta yliopiston käytävillä tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla pj@optimiry.fi tai Whatsappin kautta.

  Hakukysymykset:
  1. Miksi juuri sinä olisit paras vaihtoehto Optimin puheenjohtajaksi vuodelle 2020?
  2. Miten kehittäisit Optimin toimintaa vuonna 2020? Mitkä olisivat mielestäsi 5 keskeisintä
  kohdetta ja perustelut?
  3. Miten kuvailisit itseäsi ihmisjohtajana? Entä asiajohtajana? Mitkä ovat tärkeimmät asiat
  onnistuneelle hallituksen ja tiimien johtamiselle? Miten kehittäisit hallitustyöskentelyä?

   

   

  Varapuheenjohtaja, Koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava

  Kopo eli koulutuspoliittinen vastaava tekee edunvalvontaa Optimin jäsenten etujen puolesta ja osallistuu koulutuksen kehittämiseen. Kopo huolehtii kaikesta koulutukseen liittyvästä eli esimerkiksi kursseista, opettajista, tenteistä ja tutkintorakenteesta. Käytännössä kopo osallistuu kauppatieteiden laitoksen kokouksiin ja työryhmiin ja ottaa kantaa kauppatieteilijöiden koulutukseen liittyviin asioihin. Tärkeintä on olla perillä muutoksista, uudistuksista sekä ongelmista ja välittää nämä tiedot muille hallituksen
  jäsenille sekä jäsenistölle. Kopo on perillä kansallisesti kauppatieteellisestä koulutuksesta ja suuntaviivoista. Kopo pitää yhteyttä kylterit-edustajistoryhmään ja informoi hallitusta edustaijstoryhmän kuulumisista. Kopo hoitaa myös yksittäisten jäsenien ongelmia esimerkiksi jonkun kurssin tai opettajan suhteen.

  Lisäksi kopo hoitaa myös sosiaalipoliittisen vastaavan toimia ja varapuheenjohtajan toimia. Sosiaalipoliittisen vastaavan toimi on kuitenkin melko sivutoimista hommaa, lähinnä muutama ylimääräinen kokous. Tätä saa kuitenkin lähteä kehittämään, esimerkiksi jäsenistön hyvinvointia edistävillä kyseilyillä ja tempauksilla.

  Varapuheenjohtajan tehtäviin taas kuuluu laajamittaisesti puheenjohtajan apuna toimiminen, sekä alumnitoiminta. Varapuheenjohtajana on puheenjohtajan vasen käsi, henkinen tuki ja lähin apulainen. Hänelle kuuluu alumneihin liittyvät asiat eli muun muassa hän tiedottaa tulevista tapahtumista alumneille, osallistuu alumnipäivien suunnitteluun laitoksen kanssa ja pyrkii lisäämään ja kehittämään alumnitoimintaa esimerkiksi järjestämällä alumnitapahtuman. Lisäksi varapuheenjohtajan tehtäviin kuuluu liikuntatoimihenkilön valitseminen jo ennen vuoden vaihetta.

  Liikunnan puolesta tehtävänä on olla vastuussa liikuntabudjetista. Tavoitteena on kuitenkin antaa liikuntatoimihenkilölle mahdollisimman vapaat kädet tehdä toiminnasta oman näköistä, joten päivittäisessä suunnittelu- ja toteutustyössä ei välttämättä tarvitse olla henkilökohtaisesti mukana. Varapuheenjohtajan tulee olla liikuntatoimihenkilön tukena, ja käytettävissä, aina kun/jos liikuntatoimihenkilö sitä tarvitsee.

  Hakukysymykset:
  1. Mitä kopoilu merkitsee sinulle?
  2. Miten pystyt parhaiten toimimaan puheenjohtajan apuna vuoden aikana?
  3. Koetko olevasi valmis ottamaan vastuuta puheenjohtajan pestistä, jos hän on
  estynyt? Perustelut myös kysymykseen.
  4. Mainitse kolme positiivista piirrettä itsessäsi, jotka pätevöittävät sinut tähän
  pestiin.

  Lisätietoja vpj/kopo/sopo pestistä voit kysyä Joonalta, vpj@optimiry.fi

   

   

  Yrityssuhdevastaavat (2kpl)

  Äärimmäisen tärkeä osa Optimi ry:n toimintaa on luoda hyvät ja toimivat suhteet liike-elämään sekä valtakunnallisella että paikallisella tasolla. Pyrkimyksenämme on tuoda tulevaisuuden työelämän yrityksiä ja opiskelijoitamme, tulevaisuuden tekijöitä, lähemmäs toisiaan.
   
  Yrityssuhdevastaavana pääset jättämään oman jälkesi ainejärjestöömme ja päättämään, minkälaista yhteistyötä teemme. Tässä hommassa tulee tutuksi vuoden aikana monet, jo ennestään olemassa olevat yhteistyöt ja perinteet, mutta myös uudet yhteistyökuviot. Ensimmäisenä asiana eteen tulevat yhteistyösopimuksien uusiminen, ja sopimuksiin liittyvät neuvottelut Optimin yhteistyökumppaneiden kanssa ovatkin yrityssuhdevastaavien vastuulla. Tämä tarkoittaa myös upeaa mahdollisuutta päästä verkostoitumaan yrityksien edustajien kanssa henkilökohtaisesti ja olemaan merkittävänä osana Optimin ulkoisessa näkyvyydessä yritysmaailmassa. Lisäksi vastuualueisiin kuuluvat vuosijuhlien sponsorihankinnan koordinointi, yritysvierailuiden järjestäminen sekä kirsikkana kakun päällä, Susiraja Forumin järjestäminen ja isännöinti.
   
  Yrityssuhdevastaavana opit paljon tulevaisuudessa varmasti tärkeitä taitoja. Näitä ovat muun muassa neuvottelutaidot, tapahtumajärjestelyt, aikatauluttaminen ja sekä itsensä että tiimin johtaminen. Toki tämän lisäksi kommunikointitaidot eri tilanteissa kehittyvät ja rohkeus sekä kyky tarttua haasteisiin ja saada asioita tapahtumaan kasvavat takuuvarmasti! 
   
  Innovatiivinen ote yhteistyöhön yritysten kanssa ja rohkea omien ajatusten esiintuominen niiden kehittämiseksi on ehdottomasti yksi tärkein piirre tässä pestissä ja varmasti hyödyksi. Pesti ei ole helpoimmasta päästä, mutta sitäkin mielenkiintoisempi. Suunnittelussa ja yhteistöiden ylläpidossa sinulla on kuitenkin apunasi myös toinen yrityssuhdevastaava. Suosittelemme ehdottomasti yrityssuhdevastaavaksi hakemista ja haasteeseen tarttumista ja haluamme juuri sinut mukaan kehittämään yritysyhteistyötämme ja ainejärjestöämme!
   
  Mikäli sinulla herää kysymyksiä hallituspestiin liittyen tai haluat tietää toiminnastamme enemmän, meihin nykyisiin yrityssuhdevastaaviin, Iida-Mariaan ja Tanjaan saa olla yhteydessä, milloin tahansa sähköpostilla yrityssuhde@optimiry.fi tai puhelimitse.
   

  Hakukysymykset:

  1. Miksi sinusta tulisi hyvä yrityssuhdevastaava?
  2. Minkälaisiin asioihin haluaisit panostaa yrityssuhdevastaavana?
  3. Mitkä koet olevan kaksi tärkeintä taitoasi tulevana yrityssuhdevastaavana?

   

   

  Talousvastaava

  Kiinnostaako sinua kokemus taloushallinnon hommista jo opiskelujen aikana? Haluatko hallita modernin taloushallinto-ohjelman, jota tulevat työnantajasi käyttävät? Mikäli vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, olet oikea henkilö hakemaan vuoden 2020 hallituksen talousvastaavaksi!

  Talousvastaavana olet merkittävässä roolissa osana Optimin hallitusta. Vaikka ulospäin talousvastaavan työ näyttäytyy osittain sitsimaksujen perään huutelemiselta, tarjoaa pesti paljon kiehtovampia kokemuksia muun muassa budjettien laatimisessa ja seuraamisessa, sekä tapahtumien järjestämisen seuraamisessa taloudellisesta näkökulmasta. Lisäksi talousvastaavana opit kirjanpidon kokonaisvaltaisesti modernin taloushallinto-ohjelman parissa ja osaat vuoden lopuksi laatia pienen ”yrityksen” tilinpäätöksen. Tehtävän päätteeksi sinulla on käytännön kokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä vahva merkintä CV: ssäsi.

  Pesti tarjoaa arvokasta kokemusta taloushallinnon parista, mutta yhtä hienoa on se, että tulet hallitus vuoden aikana kehittämään omia yhteistyötaitoja ja sosiaalisia verkostoja, kun tapaat vuoden aikana mitä kummallisempia hahmoja eri kylteriainejärjestöistä ja muissa tilaisuuksissa, joissa pääset halutessasi vierailemaan.

  Olet oikea henkilö tehtävään, mikäli olet:

  1. Numerotarkka ja huolellinen.
  2. Oma-aloitteinen ja itseohjautuva.
  3. Tiimipelaaja ja uskallat tehdä päätöksiä.
  4. Olet motivoitunut kehittämään ainejärjestöämme ja sen toimintaa.

   

  Lisätietoja talousvastaavan tehtävistä voit kysyä Aadaltata sähköpostilla talous@optimiry.fi tai viestillä tai tule rohkeasti juttelemaan Optimin tapahtumissa.

  Hakukysymykset:

  1. Onko sinulla aiempaa kokemusta kirjanpidosta tai taloudenhoidosta?
  2. Mitkä ovat mielestäsi kolme tärkeintä tiedonlähdettä talousvastaavalle?
  3. Kuvaile lyhyesti oletuksesi talousvastaavan pestistä
  4. Miksi juuri sinä olisit paras Optimin talousvastaava 2020?

   

   

  Päätoimittaja

  Päätoimittajan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa Optimin oman lehden Osavuosikatsauksen ulkoasu ja sisältö. Päätoimittajana pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään taitoja, joista hyödyt tulevaisuudessa. Pestissä parasta on luovuus, jota saa käyttää niin lehden taitossa kuin myös sisällön tuottamisessa. Lehden tarkoitus on luoda monipuolista ja mielekästä luettavaa jäsenistölle. Päätoimittajalla on apunaan lehtitiimi, jonka kanssa suunnitellaan ja ideoidaan yhdessä Osarin tuleva taittosuunnitelma. Lehtitiimi on päätoimittajan apuna kirjoittamassa ja kuvaamassa – aina omien taitojensa mukaan. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Osavuosikatsauksen lisäksi päätoimittajalla on vastuulla Mäyräoppaan ja Mäyräpassin teko yhdessä projektivastaavan kanssa.

  Päätoimittaja suunnittelee lehtien ilmestymispäivät ja lehden koon, sekä yhdessä toimituksen kanssa lehden sisällön, joten omaan työtahtiin on mahdollista vaikuttaa hyvin joustavasti. Aikaisempi kokemus taitto- ja kuvankäsittelyohjelmista ei ole pakollinen, joskin siitä on huomattavaa etua. Saat pestiin kattavan perehdytyksen, joten vaikka lehden taittamisessa käytettävä Adobe InDesign-ohjelma tai kuvanmuokkaukseen käytettävä Photoshop-ohjelma olisivatkin sinulle ennestään tuntemattomia, ei sen takia kannata pestiä jättää hakematta. Tärkeintä on aito kiinnostus ja innostus lehden tekemiseen.

  Pestissä pääset kehittämään kirjoitus- ja valokuvaustaitoja, käyttämään luovuutta, opit käyttämään Adobe InDesign – ja Photoshop -ohjelmia, saat konkreettisen näytteen osaamisestasi ja pääset harjoittamaan omia organisointi- ja johtamistaitoja.

  Lisätietoa päätoimittajan tehtävästä voi kysyä Rosalta sähköpostilla osavuosikatsaus@optimiry.fi tai vaikka nykäisemällä hihasta yliopistolla tai Optimin tapahtumissa.

   Hakukysymykset:

  1. Miksi juuri sinut tulisi valita Osavuosikatsauksen päätoimittajaksi?
  2. Onko sinulla aikaisempaa kokemusta lehden teosta, kirjoittamisesta tai valokuvauksesta?
  3. Mitä haluaisit kehittää Osavuosikatsauksessa?

   

   

  Juhlavastaava

  Monista Optimin järjestämistä tapahtumista yksi on hieman hienompi, hieman kalliimpi ja hieman näkyvämpi. Vuosijuhlat ovat Optimin vuoden kohokohta, jolloin optimihenkiset kokoontuvat yhteen kohottamaan maljan rakkaalle ainejärjestöllemme ja muistelemaan kulunutta vuotta. Juhlavastaavana pääset järjestämään iltajuhlan jatkoineen.

  Juhlavastaavan pestiin kuuluvat kevään vuosijuhlien järjestämisen lisäksi syyscocktailien järjestäminen syksyllä. Juhlavastaavan vastuulla on myös tiimitoiminta. Tähän kuuluu tiimisitsien järjestäminen vappuviikolla yhdessä NESU-vastaavan kanssa, sekä tiimipalkitsijaisten järjestäminen syksyllä. Pikkujoulujen järjestäminen tapahtuu uusien mäyrien toimesta, mutta juhlavastaavana olet juhlien järjestämisestä päävastuussa.  

  Avukseen juhlavastaava valitsee korvaamattomana apuna toimivan juhlatiimin. Juhlatiimistä on paljon apua juhlien suunnittelussa ja järjestelyjen toteuttamisessa.  Juhlavastaavan tulee vuosijuhlien suuruuden ja näkyvyyden vuoksi olla erittäin vastuuntuntoinen ja kestää myös hieman painetta. Organisointitaidot ja taito hallita suuria kokonaisuuksia ovat pestissä tärkeitä. 

  Illallisjuhlan ja muutamien vuosijuhlaviikon tapahtumien järjestäminen haastaa, mutta ennen kaikkea palkitsee tekijäänsä. Vuosijuhlien järjestäminen onkin erittäin hieno mahdollisuus näyttää oma kädenjälkensä isossa tapahtumassa yhteistyökumppaneille, muille kylteriainejärjestöille ja kanssa opiskelijoille. Juhlien järjestäminen myös kehittää suuresti tärkeitä työskentelytaitoja, jotka ovat sinulle hyödyksi myös tulevaisuudessa.

  Lisätietoja juhlavastaavan pestistä voit kysyä Netalta osoitteesta juhla@optimiry.fi

  Hakukysymykset:

  1. Miksi haet juhlavastaavaksi? Mikä sinua motivoi?

  2. Mitkä ominaisuutesi tekisivät sinusta hyvän juhlavastaavan? (3 ominaisuutta + vapaa sana)

  3. Mitä kokemusta sinulla on, jonka näkisit auttavan sinua juhlien järjestämisessä?

   

   

  KV-vastaava ja sihteeri

  KV-vastaava ja sihteeri huolehtii pääsääntöisesti Optimin kansainvälisestä toiminnasta, sekä hallituksen arjen toiminnasta. Hänen tehtäviinsä kuuluvat esimerkiksi ulkomaan excursion järjestäminen, yleiset hankinnat ja Optimin toimiston sekä verkkosivujen ylläpito. Hankinnat pitävät sisällään esimerkiksi haalarit syksyn uusille mäyrille.

  KV-vastaava vastaa Optimin kansainvälisestä toiminnasta. KV-vastaavan tehtäviin kuuluu ulkomaan excursion järjestäminen, sekä yhteisten tapahtumien järjestäminen vaihto-oppilaiden ja optimilaisten kesken.

  Sihteerin tärkeimpiä tehtäviä ovat esityslistan valmistelut yhdessä puheenjohtajan kanssa ja pöytäkirjojen tekeminen kokouksissa. Sihteeri huolehtii kokouskutsut perille ja hoitaa tilat kokouksiin. Sihteerin tehtävänä on myös huolehtia siitä, että toimistolla on tarvittavat tavarat työskentelyyn. Tämä arjen pieni pelastava enkeli auttaa myös muita hallituksen jäseniä eri askareissa. 

  Lisätietoja KV-vastaavan ja sihteerin pestistä voit kysyä Lotalta sähköpostilla sihteeri@optimiry.fi tai ihan missä vain jos satut näkemään.

  Hakukysymykset:

  1. Miksi olisit hyvä KV-vastaava ja sihteeri?

  2. Miten lähtisit kehittämään Optimin KV-toimintaa?

  3. Minkä uskot olevan haastavin asia sihteerin tehtävässä ja miksi?

   

   

  Viestintävastaava

  Viestintävastaava huolehtii Optimin sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Yhdessä  viestintätiimin kanssa hän vastaa graafisen sisällön tuotannosta, kuten haalarimerkeistä, bannereista ja muusta visuaalisesta sisällöstä. Viestintävastaavalle kuuluu myös tiedotuslistan kokoaminen yhdessä tiimin kanssa.

  Viestintävastaava vastaa Optimin näkyvyydestä sosiaalisen median kanavissa ja huolehtii siitä, että somenäkyvyys on kunnossa ja ajan tasalla yhteistyössä tiiminsä ja muiden hallitusten jäsenten kanssa. Viestintävastaavalla on loistava mahdollisuus ja vapaat kädet kehittää Optimin
  näkyvyyttä eri kanavissa, mutta myös vastuu huolehtia kokonaisvaltaisen viestinnän eteenpäin viemisestä ja toteutumisesta.

  Viestintävastaavan vastuulla on myös ikuistaa yhdessä tiiminsä keskeiset opiskelutapahtumat kuvien muodossa, joten jos osut kameralla kohteeseen, ei siitäkään ole haittaa! Miisa kertoo mielellään lisää viestintävastaavan pestistä, ota rohkeasti yhteyttä, tyhmiä kysymyksiä ei ole! (viestinta@optimiry.fi, +358440319869)

  Hakukysymykset:
  1. Miksi viestintävastaavan pesti kiinnostaa sinua ja miksi olisit paras valinta tehtävään?
  2. Mikä on mielestäsi tärkein viestintäkanava ja miksi?
  3. Miten lähtisit kehittämään Optimin viestintää?
  4. Onko sinulla aiempaa kokemusta graafisen sisällön tuottamisesta?

   

   

  Projektivastaava

  Organisointitaitoja, aitoa innostusta, luovuutta sekä hitusen hulluutta? Jos tunnistat nämä itsestäsi, kannattaa sinun ehdottomasti hakea projektivastaavan pestiä ensi hallitusvuodelle. Pääset suunnittelemaan, organisoimaan ja toteuttamaan Optimin tapahtumia, kuten vuosijuhlapäivän jälkeisen Silli-aamiaisen, Rappiorallin, Mäyräviikot sekä mäyrien haalarikasteen. Tämän lisäksi vastuullesi kuuluisivat erinäiset ulkopaikkakunnilla järjestettävien tapahtumien lipunmyynti ja mahdolliset kuljetukset optimilaisille.

  Projektivastaava on vastuussa mäyräviikkojen järjestämisestä ja orientaatioviikon suunnittelusta yhdessä kauppatieteiden laitoksen kanssa. Projektivastaava valitsee tutorit yhdessä puheenjohtajan ja muun hallituksen kanssa. Tehtäviin kuuluvat lisäksi vastuu tutoroinnista ja tutoreista, haalarikaste, sekä syksyllä mäyräviikkojen tapahtumien suunnittelu ja toteutus yhdessä tutoreiden kanssa. Yksi positiivisimmista puolista on, että pääset tutustumaan uusiin opiskelijoihin, sekä järjestämään Optimin yhtä isointa tapahtumakokonaisuutta. Pesti vaatii hyvää yhteistyökykyä, sillä yhteistyötä vuoden aikana on melkein jokaisen hallituslaisen, laitoksen ja tutoreiden kanssa. Organisointikyky on myös iso plussa, sillä suunnittelutyö mäyräviikkoihin tulee aloittaa jo hyvissä ajoin.

  Hakukysymykset:

  1. Miksi haet projektivastaavaksi? Miksi sinut tulisi valita tähän pestiin?
  2. Onko sinulla aikaisempaa kokemusta projektiluontoisesta työstä?
  3. Miten koet oman ajankäyttösi organisoinnin sekä koetko sietäväsi hyvin stressiä?
  4. Miten kehittäisit mäyräviikkoja?
  5. Miksi olisit hyvä ohjaamaan tutoreita?

  Lisätietoja projektivastaavan tehtävistä voit tiedustella Hennalta osoitteesta projekti@optimiry.fi tai puhelimitse nrosta 050 4095 279.

   

   

  Tapahtumavastaava

  Haluaisitko suunnitella ja toteuttaa Joensuun suurimpia poikkitieteellisiä tapahtumia? Koetko olevasi suunnitelmallinen, vastuuntuntoinen ja heittäytymiskykyinen? Sujuuko sinulta tiimin johtaminen?

  Jos nämä piirteet kuvaavat sinua täydellisesti, on tapahtumavastaavan pesti juuri sinua varten! Tapahtumavastaavana pääset ideoimaan ja toteuttamaan muun muassa Joensuun Haalaribileitä, StarttiAppron, Beer Pong Tournamentin, Cuxifuxian sekä Vappuviikot. Apunasi toimii vuoden alussa koottava viisihenkinen tiimi, jonka kanssa suunnittelet ja toteutat näitä huikeita tapahtumia. Tämän lisäksi toimit tiimisi kanssa projektivastaavan apuna vuosijuhlien jälkeisen silliksen järjestämisessä. Jos kiinnostuit pestistä ja haluat kuulla lisää, ota rohkeasti yhteyttä Ellaan (tapahtuma@optimiry.fi tai 0404180450)!

  Hakukysymykset:
  1. Miksi haet tapahtumavastaavaksi? Miksi sinut tulisi valita tähän pestiin?
  2. Onko sinulla aikaisempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä?
  3. Onko sinulla aikaisempaa kokemusta tiimin johtamisesta?
  4. Millaiseksi koet ajankäyttösi hallinnan ja miten siedät stressiä?

   

   

  NESU-vastaava

  NESU-vastaavan rooli on pitää yhteyksiä yllä eri kaupunkien kyltereihin. Vastaavan tulee olla valmis kiertämään Suomen kauppiskaupunkeja, jotta voimme tuoda Optimia tutuksi myös muissa kylteriyhteisöissä. NESU-vastaavana oppii tuntemaan tulevia kollegojaan ja pääsee aitiopaikalta luomaan kontakteja ennen työelämään siirtymistä. Tehtävään kuuluu myös järjestää Optimin sekä NESU-Optimin sitsit. Tässä apuna toimii NESU-tiimi, jonka vastaava saa itse koota hakijoista. Tehtävän luonne ei vaadi aikaisempaa kokemusta hallitus- tai tiimitoiminnasta.

  Lisätietoja NESU-vastaavan pestistä voit kysyä Juliukselta osoitteesta nesu@optimiry.fi tai puhelimitse nrosta 044 2198 598.

  Hakukysymykset:

  Miksi sinä olisit oikea henkilö NESU-vastaavaksi?
  Miten aktivoit myös muita kuin tiimiläisiä lähtemään mukaan ulkkarisitseille?
  Jaatko työtä ja päätösvaltaa tiimissäsi ja miten motivoit tiimiläisiä suoriutumaan tehtävistään?