Unikorni-yrittäjyyskilpailu

Mainetta, mammonaa ja mahdollisuuksia!

Onko sinulla loistava liikeidea? Osallistu Unikorni2018 -kisaan!

Mitä

Maailman muuttuessa suuryritykset eivät enää ole niitä turvallisimpia työpaikkoja. Tulevaisuudessa työpaikat syntyvät yhä enemmän suuryritysten sijaan pk-yrityksiin ja startupeihin.

TEK ja Ekonomit haluavat kannustaa opiskelijoita yrittäjyyteen ja ovat siksi lanseeranneet tekniikan ja kauppatieteiden yliopisto-opiskelijoille suunnatun Unikorni-yrittäjyyskilpailun. Kilpailun tarkoitus on lisätä opiskelijoiden kiinnostusta yrittäjyyttä kohtaan ja kannustaa heitä kaupallistamaan omia liikeideoitaan.

Kilpailuun voi osallistua yksilö tai tiimi. Ryhmän koolla ei ole väliä, kunhan ryhmässä on mukana vähintään yksi Ekonomien tai TEKin opiskelijajäsen.

Miksi

Voittaja saa palkinnoksi mainetta, mammonaa ja mahdollisuuksia. 4000 euron rahapalkinnon lisäksi voittajatiimi saa sparrausta finaalin tuomaristolta, joka koostuu tunnetuista suomalaisista sijoittajista sekä Fondian 5000 euron startup paketin liiketoiminnan boostamiseen.

Miten

Kullakin ryhmällä tulee olla liikeidea ja käsitys tulevan tai alkuvaiheessa olevan yrityksensä toiminta-ajatuksesta. Kisaan osallistutaan ideaa esittelevällä videolla, joiden perusteella valitaan osallistujat 3.12. pidettävään finaaliin. Valinta tapahtuu osin raadin, osin yleisöäänten perusteella.

Huom. Patentoitavaa ideaa ei kannata esitellä julkisesti, koska sen jälkeen idealle ei voi enää saada patenttia.

Ilmoittautumislomake ja kisan säännöt osoitteessa unikorni.tek.fi.

Ilmoittautuminen viimeistään 28.10.

Tietoa Unikornista: https://unikorni.tek.fi/

Hae aktoriksi kylteri-ekonomi mentorointiprojektiin 23.9 mennessä!Osavuosikatsaus Q3

Share Your Thoughts

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *