Hei uudet opiskelijat/tulevat uudet mäyrät!

Tästä linkistä pääset lukemaan mäyräopasta.

Moikka tulevat mäyrät,

Huikean paljon onnea kovalla työllä saavutetusta opiskelupaikasta, ja tervetuloa Joensuun kauppatieteilijöiden porukkaan ! Ensimmäisenä mielessä on varmasti onni, että opiskelupaikka on saavutettu, mutta muistathan tämän euforian keskellä myös ottaa paikan vastaan viimeistään tiistaina 10.7. ennen klo 15.

Tuutorit ja Optimi ovat valmiina käynnistämään uusien opiskelijoiden opiskelijaelämän 2.9., kun ensimmäinen tapaaminen järjestetään Ilosaaressa ennen ensimmäistä varsinaista koulupäivää (säävarauksella). Tapahtumasta saat lisätietoa lähempänä syksyä liittymällä OPTIMIN MÄYRÄT 2018-ryhmään Facebookissa. Lisäksi Optimin snäpissä optimiry on luvassa tuutoreiden esittelyt elokuun aikana, joten ota tili seuraukseen ja stay tuned!

Tärkeätä infoa löytyy myös Mäyräoppaasta, joka postitetaan teille elokuun aikana. Opas julkaistaan tällä nettisivulla. Lisäksi tietoa käytännön asioista löytyy sivulta https://kamu.uef.fi/opkirja-kategoriat/uudelle-opiskelijalle/. Kannattaa ehdottomasti tutustua materiaaliin, ettei mitään tärkeää pääse unohtumaan. Erityisesti tärkeää on alkaa etsiä asuntoa heti opiskelupaikan saatua, sillä Joensuun asuntotilanne saattaa olla heikko.

Jos tulee mitään kysyttävää, ota heti yhteyttä fuksivastaavaan Laukkasen Stellaan (liikunta@optimiry.fi tai +358505759107) tai tuutoreihin, joiden yhteystiedot ja esittelyt löytyvät Mäyräoppaasta.

Nauttikaa kesästä ja nähdään syksyllä!

Osavuosikatsaus Q2Alumnipäivät 2018

Share Your Thoughts

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *